Navigatie

Energetische Healing

Energetische Healing

In de reguliere geneeskunde zijn we bekend met verschillende systemen. Denk aan het bloedvatensysteem, lymfesysteem, zenuwstelsel, etc. We hebben echter ook een energiesyteem dat o.a. bestaat uit energiebanen, energiecentra (chakra's), e.a. Dit energiesysteem speelt een belangrijke rol bij het goed functioneren van alle systemen in ons lichaam.

Kinesiologie

Met kinesiologie sporen we door middel van spiertesten blokkades in het energiesysteem op en herstellen deze. Hierdoor kan de lichaamsenergie weer vrij stromen en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Blokkades in ons energiessteem kunnen ontstaan door omstandigheden in de structuur (b.v. ongelukken, misstappen, vertillen), psyche/emotie (b.v. angst, verdriet, stress, trauma) en biochemie (b.v. verkeerde voeding, allergieën, slechte darmfunctie). Door middel van spiertesten zoeken we de oorzaak van een klacht of probleem in één van deze drie gebieden.

Voor het balanceren van blokkades in ons energiesysteem, kunnen diverse technieken uit de Toegepaste Kinesiologie en Neuro Energetische Kinesiologie worden toegepast. Verder kan tijdens een behandeling gebruik gemaakt worden van (bloesem)remedies, stenen, inzichtkaarten, klankschalen, etc. Ampullen van testdozen worden ingezet om eliminatie van allergiën, virussen, bacteriën, schimmels en parasieten te bewerkstelligen. 

Complementaire geneeskunde

De medische wetenschap heeft vaak oplossingen in de vorm van medicijnen of operaties, maar werkt niet met de achterliggende oorzaak. Daarom wordt deze vorm van healing ook wel complementair genoemd, omdat ze de reguliere geneeskunde aanvult.

 

N.B.: Kinesiologie is bij uitstek geschikt om naast de reguliere gezondheidszorg te functioneren, niet in plaats van.

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel