Navigatie

Biochemisch functioneren

CHEMIE (biochemisch functioneren)

Soms gaat er iets mis in het "biocchemisch" functioneren van ons lichaam. Dit kan  een allergie zijn, een vitaminetekort, etc. Maar het kan ook zijn dat je niet goed tegen de medicijnen kunt die je moet slikken van huisarts of specialist. In het In mijn praktijk werk ik met de volgende middelen: 

Testdozen

Ik heb diverse testdozen (allergenen,  hormonen, schimmels, parasieten, virussen, bacteriën), die ik tijdens de behandeling gebruik om een probleem in het biochemisch functioneren van het lichaam op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan een allergie, een schimmelinfectie, hormoonproblemen, etc.) 

Vitamines 

Ik ben van mening dat je  lichaam heel veel zelf kan  oplossen en dat vitamines niet speciaal nodig zijn. Toch kan het soms nodig zijn dat je lichaam tijdelijk wat ondersteuning nodig heeft. Hiervoor heb ik een testset van Bonusan met voedingssupplementen en homeopathische middelen.  

Celzouten 

Celzouten bevatten zodanig verdunde mineraalzouten dat ze direct door de cel kunnen worden opgenomen in het lichaam.  Celzouten hebben niet alleen een biochemische functie, maar hebben ook een werking op ons emotionele welzijn. Twee voor de prijs van  één dus.  Tijdens de behandeling kan naar voren komen dat je een celzout als aanvulling nodig hebt.  

Remedies 

Ik werk met verschillende sets remedies: Bloesemremedies  Steenelixers Nederlandse bloesemessences De remedies kunnen meegegeven worden ter inname, of moeten op een bepaalde plek in huis worden gezet, ofwel ik gebruik de psychische betekenis van de remedie als  ondersteuning van het helingsproces. 

Medicijnen - bijwerkingen 

Het is belangrijk om - als je medicijnen gebruikt - deze mee te nemen als je een behandeling krijgt. Medicijnen zijn soms nodig, maar kunnen ook voor problemen zorgen in het lichaam. Dit kan vaak gewoon in balans gebracht worden waardoor de bijwerkingen verminderen/verdwijnen.

Welke klachten kunnen worden behandeld? 

  • Allergiën             alle soorten allergiën zoals, hooikoorts, allergiën voor voedingsmiddelen, etc
  • Medicijnen          bijwerkingen van medicijnen. 

N.B.: Toegepaste Kinesiologie, Meditatie & Healing zijn bij uitstek geschikt om naast de reguliere gezondheidszorg te functioneren, niet in plaats van.

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel