Navigatie

Ons energiesysteem

ELEKTROMAGNETISCH 

(ons energiesysteem) 

In de reguliere geneeskunde zijn we bekend met verschillende systemen. Denk aan het bloedvatensysteem, lymfesysteem, zenuwstelsel, etc. We hebben echter ook een energiesysteem. Om ons lichaam en psyche optimaal te laten functioneren, heeft ons lichaam een goed funcionerend energiesysteem nodig.  Ons energiesysteem is ontzettend uitgebreid. Ik werk met de volgende onderdelen van dit systeem: 

  • Meridianen                14 meridianen 
  • Acupunctuurpunten    punten op de meridianen
  • Chakra's                    7 chakra's + diverse minor chakra's (onder aan de pagina een filmpje hierover)
  • Aura                         het menselijk aura-systeem is direct gekoppeld aan het chakrasysteem 

 

Het chakra/nadi systeem zet kosmische energie om, zodat de meridianen deze energie kunnen gebruiken. De meridianen ontvangen dus energie van het chakrasysteem, zetten kosmische energie om en distribueren deze energie als chi naar de cellen van de 14 grote meridianen. We zouden chakra's dus kunnen zien als grote energie-omvormers zodat energie van hogere vibraties in een lagere wordt omgezet en andersom. 

Welke informatie geeft ons energiesysteem? 

Elke klacht, ongeacht uit welk gebied (structuur, psyche, biochemie), die te maken heeft met  ons hele functioneren als mens - heeft een representant in ons energiesysteem.  Met de spiertest kunnen we uittesten waar in ons energiesysteem die represenant  zich bevindt. Hebben we dus een probleem met een bepaald orgaan - dan werken we met de energie van dit orgaan. Zo kunnen we ook met de energie van een spier, een pees, een lichaamscel, een neurotransmitter, een gebied in de hersenen, etc. werken.  Kortom: we kunnen tot in het kleinste detail uitvinden, waar de blokkade in het  energiesysteem mee te maken heeft.  

Welke klachten kunnen worden behandeld? 

Alle klachten

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel