Navigatie

De Gouden Driehoek

Gouden driehoek

De Gouden Driehoek: Harmonie

Drie stenen (Amethist - Bergkristal - Rozenkwarts), elk met zijn eigen unieke kracht en samen elkaar versterkend en daardoor zeer krachtig, om de “negatieve” energie om te zetten in positieve energie. Samen zorgen ze voor harmonie en een liefdevolle, prettige sfeer.

Harmoniserende werking

De Gouden Driehoek brengt alle aanwezige energie in balans, waardoor er een vredevolle, zuivere energie ontstaat die rust & harmonie uitstraalt.

Waarom een driehoek?

De driehoek is een vorm die veel voorkomt bij spiritualiteit. Je ziet ze bijvoorbeeld terug in de chakra's. In de voorhoofdchakra staat de gouden driehoek symbool voor de werkzaamheid van energie in zijn puurste vorm.

Verder is een driehoek symbool voor transformatie. De Gouden Driehoek transformeert de bestaande energie naar een vredevolle, zuivere energie. 

Edelsteenwater

De Gouden Driehoek is ook zeer geschikt (en wordt hiervoor heel vaak gebruikt) om uw water mee te harmoniseren en te verrijken. Je  kunt er dus je eigen kristalwater maken! 

Toepassing & Verzorging

Woonkamer/slaapkamer/kantoor

Je kunt de Gouden Driehoek heel goed gebruiken om de energie van ruimtes in balans te brengen. Je vraagt je misschien af hoe groot de stenen moeten zijn voor jouw ruimte. Je kunt dit berekenen door ervan uit te gaan dat elke cm steen een uitstraling heeft 50 cm rondom. 
Als je de Gouden Driehoek overigens in je slaapkamer legt en je wordt er onrustig van....leg dan de bergkristal verder van je af. Ben je moe... leg hem dan dichterbij.

Onladen/Opladen

Natuurlijk hebben ook de stenen van de Gouden Driehoek verzorging nodig. Door Hematiet in het midden te leggen, ontladen de stenen zich, maar het is zeker fijn om ze regelmatig te verzorgen. 

Ontladen kun je doen door ze onder lauw stromend water te houden.
Opladen kun je op verschillende manieren doen:
Je kunt ze in het zonlicht leggen….Bergkristal is hier erg dol op. Echter, Rozenkwarts en Amethist verkleuren in de zon en laden dus liever op in het maanlicht. De Volle Maan is hier het sterkst voor.

Betekenis van de afzonderlijke stenen

Rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met het rozenkwarts leer je van jezelf en van de ander te houden. Klik hier om verder te lezen.
Amethist: Met een amethist in huis kunt je sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine. Klik hier om verder te lezen.
Bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij bergkristal. De energie van bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideëen krijgen weer ruimte in je hoofd. Klik hier om verder te lezen

Met deze stenen heb je minder pijn, slaap je beter, kom je meer in balans en tot rust en stimuleer je een vredevol leven met kracht en harmonie. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel