Navigatie

Creativiteit

Creativiteit

Je ziel verlangt ernaar om zich creatief te uiten

Je hebt deze kaart getrokken omdat je je vermoedelijk vastgelopen en geblokkeerd voelt. De engelen begeleiden je om je bewust te worden van je creativiteit. Ga je zonder uitstel met kunst of een vak bezighouden. Deze artistieke poging hoef je niet aan anderen te laten zien of vertellen, het is niet per se het eindproduct van je levensdoel. Je op een creatieve manier uiten is belangrijk - niet de vorm ervan. 

Wanneer je met licht, geluid, kleur of muziek werkt, gaat je geest naar hoger sferen, waardoor je je goddelijke leiding beter kunt horen. Het uitzenden van liefde en licht is een creatieve manier om je uit te drukken. Dit stelt je in staat om veelvuldig in verbinding te komen met God en de engelen. Dus terwijl je schildert, musiceert, naait, sieraden maakt, bloemen schikt, of wat dan ook, je krijgt schitterende ideeën die verband houden met je levensdoel. 

Het is belangrijk om, zonder aarzelen en zonder uitstel, actie te ondernemen en je niet te laten weerhouden door de vraag welke artistieke vorm je aan je besluit moet geven. Perfectie is een deel van je oorspronkelijke blokkade en die moet je op een artistieke manier doorbreken. Dus: neem een penseel ter hand en laat de heling van je innerlijk beginnen!

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel