Navigatie

Je bent op de juiste weg

Je bent op de juiste weg

Blijf doen wat je al doet, het werkt

Voor het geval je twijfelde aan je gevoelens en je voornemens, via deze kaart moedigen de engelen je aan om je dromen en doelen te blijven volgen. Allen al het hebben van een droom heeft passie en betekenis aan je leven gegeven. 

Nu moedigen de engelen je aan om actie te ondernemen en positieve stappen te zetten in verband met je droom. Ze weten dat je je gelukkiger en energieker zult voelen wanneer je dagelijks tijd en energie besteed aan de vervulling hiervan. 

Begin met je hierop te concentreren door een paar keer diep adem te halen. Doe je ogen dicht en vraag dan in stilte aan je beschermenelen: Geef me alsjeblieft duidelijke signalen, leiding, motivatie, ondersteuning en inspiratie die verband houden met mijn goddelijke levensdoel. Schrijf de gedachten en gevoelens op die je na dit verzoek ontvangt. Werk samen met de engelen door ze aanvullende informatie en duidelijkheid te vragen, en volg dan de leiding op die zich voordoet.

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel