Navigatie

Kristallen

Kristallen

Je liefde voor kristallen en edelstenen is een kanaal voor energieheling. 

Deze kaart vertelt je dat je je nog meer in kristallen en edelstenen moet gaan verdiepen, want ze geven aan dat  ze een deel willen uitmaken van je levensdoel. Ze versterken en leiden de energieheling naar andere mensen, dieren het het milieu. Ieder kristal, iedere steen heeft een bepaalde kracht waarmee je je vaak verbonden voelt. Nu is het tijd om deze verbondenheid te onderzoeken door middel van cursussen, boeken en intuïtief communiceren met kristallen. 

De reden dat kristallen worden gebruikt in horloges, computers en medische apparatuur is, dat hun kracht energie en licht op directe manieren vergroot. Je kunt ze ook gebruiken voor helende doelen om je natuurlijke gaven te versterken. In je werk kun je kristallen combineren met massage, energieheling, kunst en handwerk of andere vormen van inspanning. Wat je ook doet, gebruik er zeker deze krachtige objecten bij. 

Als het nieuw voor je is om met stenen te werken, bezoek dan eens een winkel die edelstenen verkoopt. Dat is een goed begin. Loop door de winkel met een open geest en hart en schrijf op welke stenen en kristallen je aanspreken. En kijk dan na welke helende eigenschappen de stenen hebben die je aantrokken. Je zult ontdekken dat ze je precies de energie gaven waar je op dat moment het meest behoefte aan had. Vertouw dat dit proces van de Wet van Aantrekking ook zal werken wanneer je jouw cliënten helpt.

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel