Navigatie

Licht en Liefde

Licht en Liefde

Je doel is om helend licht en liefde naar deze wereld te brengen

 Je bent een kanaal van puur licht en liefde. Je geeft deze helende energie door met je gebeden, je geeft er vorm aan en hebt positieve bedoelingen. Dat is je levensdoel! Hoewel het lijkt alsof er niet specifiek om wordt gevraagd, blijf ervan overtuigd dat je gebeden op een waardevolle en speciale manier hebben geholpen. Je bent een anker van Gods licht en liefde voor de aarde, waardoor de planeet veilig, stabiel en beschermd is. Ga door met dit goede werk, het is nodig en waardevol!

Je kunt dit doel ook op andere manieren doorgeven. Je natuurlijke, spirituele gaven maken van jou een schitterend succesvol genezer. Of je nu leiding geeft aan energiewerk, counseling of aan welke vorm van psychologische of pedagogische therapie ook, denk er altijd aan om de goddelijk helende kracht door t geven. Je hoeft je eigen energie niet uit te putten, er is direct een oneindige voorraad aanwezig voor allen die zich openstellen voor het goddelijke. 

Deze kaart geeft ook aan dat je je huidige situatie kunt helen door licht en liefde toe te passen, ook voor iedereen die erbij betrokken is. Houd je vast aan positieve en liefdevolle gedachten en gevoelens, en zie hoe de zegeningen zich op een mooie, verrassende manier vermenigvuldigen. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel