Navigatie

Oneindige overvloed

Oneindige overvloed

Je wordt volledig ondersteund als je je wijdt aan je goddelijke levensdoel

Deze kaart geeft je de verzekering dat, wanneer je je concentreert op dienstbaar zijn en je innerlijke leiding volgt, er wordt gezorgd voor datgetne waar je behoefte aan hebt. Hoe meer je je zorgen kunt loslaten en vertouwt op de oneindige overvloed van het universum, des te sneller komt de overvloed naar je toe. Denk er altijd aan dat bidden en positieve gevoelens situaties verbeteren, terwijl zorgen maken de boel verslechtert. Je kunt jouw zorgen, die geheeld moeten worden, overlaten aan God en de engelen. 

De overvloed komt op onverwachte manieren naar je toe, dus je hoeft geen tijd en energie te verspillen met het proberen te raden hoe je financieel geholpen zal worden. Wijd, in plaats daarvan, je gedachten en acties aan het volgen van de stem die je binnenin hoort. Dit is de manager en de partner voor je carrière, omdat het de stem is van je verhoorde gebed. Al je gebeden worden gehoord en verhoord. Luister vooral naar het antwoord dat je krijgt in de vorm van intuïtie. 

Houd je vast aan de positieve gedachten en gevoelens dat het financieel goed zit. Bevestig dat dit jouw waarheid is op dit moment. Zie en voel dat je helemaal wordt ondersteund....dat is zo! Je krijgt specifieke aanwijzingen hoe te handelen bij de antwoorden op je gebeden. Het is belangrijk dat je rustig gaat zitten om naar deze innerlijke leiding te luisteren en dat je daar zonder uitstel en aarzeling naar handelt. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel