Navigatie

Hartenwensen

Hartenwensen

De engelen ondersteunen, leiden en beschermen je als je dromen werkelijkheid worden.

'Wat is je hartenwens?' - deze vraag stellen de engelen jou. Je bent op een belangrijk punt in je leven gekomen en het is tijd om te besluiten wat je wilt. Niemand - zelfs het Universum en de engelen niet - kan dit besluit nemen. Ga rustis alleen zitten nadenken en bedenk wat je graag wilt, omdat je nu nog veel keuzemogelijkheden hebt. 

Het grote nieuws is dat, wanneer je eenmaal je diepste wensen kenbaar hebt gemaakt, en weet dat je die verdient, heel gemakkelijk deuren worden geopend die voor jou gunstig zijn. Je wordt op je wenken bediend door je gevoel van intuïtie: eerst luister je naar je innerlijke stm en vervolgens onderneem je actie na die leidende stem. Ook al kan je pad wat werk en doorzettingsvermogen inhouden, het zal worden geëffend en vredig zijn. 

Jij verdient het om , net als ieder ander, gelukkig te zijn. Dat is de wil van God voor ons allemaal. Jouw geluk brengt de hele wereld op een hoger plan en straalt helende energie uit, waar je ook gaat. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel