Navigatie

Muziek

Muziek

Jouw verbondenheid met muziek is helend voor jezelf en voor anderen.

Deze kaart verschijnt voor jou, als een engel met een boodschap, die je vertelt dat je meer muziek nodig hebt in je leven. Muziek opent je ziel om goddelijke leiding te ontvangen, zodat je met vertrouwen het pad van je levensdoel op gaat. Maak muziek op elke manier die ook maar je interesse trekt en bemerk welke invloed dit heeft op je stemming, je lichaam en je energieniveau. 

Je wordt ook geroepen om een persoonlijke relatie met muziek aan te gaan voor helende doelen. Bijvoorbeeld door het leren bespelen van een muziekinstrument, het schrijven van een lied of het nemen van zanglessen. Misschien is er een muziekinstrument dat opnieuw je aandacht trekt. Je zou muziek kunnen inpassen bij je helende of onderwijzende werk. Of je zou steun en vriendschap kunnen ontdekken door je aan te sluiten bij een musicalgroep of muziekles met anderen. 

Aartsengel Sandalphon helpt en geneest door middel van muziek. Roep hem aan met deze mooie affirmatie: "Dankjewel dat je me weer tot de muziek bracht en me er bovenop hielp". Je zult intuïtief boodschappen ontvangen die, door middel van muziek, je helende vermogen verdiepen. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel