Navigatie

Bloemen

Bloemen

Het werken met bloemen opent je hart en dit geeft je via je levensdoel veel vreugde aan anderen.

Deze kaart toont je speciale gevoel voor bloemen, waarvan de geur, de kleur en de schoonheid een helende zegen is. Terwijl je groeit, bewondert, fotografeert en werkt met bloesem, groeit ook het gevoel voor de goddelijke "bloei" ontplooiing. Je affiniteit met bloemen begint net. De tijd die je tussen de bloemen doorbrengt, zal je helpen ieder deel van je leven to bloei te brengen. 

Je kunt letterlijk met bloemen werken - bijvoorbeeld als tuinier, bloemist of aromatherapeut. Het kan ook zijn dat tijd doorbrengen met deze schitterende dingen van de natuur nieuwe creatieve ideeën in je doet opwellen over een nieuw pad in je leven. 

Dus, wanneer de relatie met bloemen is bestemd voor een nieuwe carrière of een uitdaging, schenk er vandaag nog aandacht aan. Loop door een bloemenwinkel en merk welke bloemengeur je aantrekt. Deze bloem bevat de helende eigenschappen die je nu nodig hebt. Indien mogelijk, neem hem mee naar huis en besteed tijd en aandacht aan de kleur en geur. Vertouw op de wijsheid en de kracht van de bloemen om je te helpen op het pad van je levensdoel.

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel