Navigatie

Milieubeschermer

Milieubeschermer

Je bent een Aarde-engel, geboren om te beschermen, te verzorgen en te leren over de natuur en de dieren. 

De liefde voor het milieu komt voort uit je levensdoel. Voorafgaand aan je incarnatie heb je beloofd om je je leven lang te wijden aan onze planeet. Je wordt je dit iedere keer bewust wanneer je geconfronteerd wordt met vervuiling, en door de extreme liefde die je voelt voor dieren, bloemen en bomen. Eigenlijk voel je je vaak meer verbonden met dieren dan met de mens. De reden hiervoor is, dat je ziel zijn weerklank vindt bij de eerlijkheid en schoonheid van de natuur.

Deze kaart verschijnt als inspiratie en motivatie om actie te ondernemen namens het milieu. Dit begint met je eigen natuurvriendelijke manier van leven, zoals hergebruik en het gebruik van natuurvriendelijke "groene"schoonmaakmiddelen. Je bezighouden met het milieu kan gaan over het omgaan met dieren (oppassen op honden, of ze uitlaten, dierenactivisme), planten (tuinieren, het landschap verzorgen, plantkunde, enz.). kristallen, waterwerken, luchtkwaliteit, alternatieve energie enzovoort. 

Let op je natuurlijke passie en interesse, die een gids kunnen zijn om in je eigen omgeving actie te ondernemen, om de diren en de natuur te beschermen. Iederen keer als je je ergens verontwaardigd over voelt is dit een teken voor je doel. Wanneer je denkt "hier zou iemand iets aan moeten doen", bedenkt dan dat jij die "iemand" bent!

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel