Navigatie

Voeding

Voeding

Je doet helend werk met je culinaire vaardigheden

De engelen vertellen je dat je een "voedselalchemist" bent, dat betekent dat je goddelijke magie creëert met de gerechten die je maakt, en de kennis van de voedingsleer. Je kunt anderen adviseren over het volgen van een gezond dieet en dit aan vrienden, familieleden of cliënten demonsteren. Misschien krijg je zelfs de geest om een kookboek te schrijven, een restaurant te runnen, of heerlijke recepten voor anderen te bereiden. Je belangstelling kan ook leiden tot het bestuderen van de voedingsleer en het belang hiervan aan anderen te leren. 

Je bent een gevoelig persoon, die wordt beïnvloedt door het eten en drinken wat je gebruikt. Je hebt gemerkt dat je energie en je stemming afhangen van hetgeen je eet en drinkt. Omdat je aandacht hebt geschonken aan het verband tussen je voeding en je emotionele en fysieke gezondheid, heb je uit eerste hand geleerd dat wat je inneemt, invloed heeft op je lichaam. Dit kan je ertoe aanzetten om boeken over dit onderwerp te lezen of lessen hierover te gaan volgen. Je zou zelfs een vakdiploma over voedingsleer kunnen gaan behalen waardoor je anderen kunt helpen. 

Als je de hulp van de helende engelen inroept, zul je ontdekken dat ongezonde verlangens worden vervangen door trek in gezond eten en drinken. Ook dit is een proces dat je aan anderen kunt leren. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel