Navigatie

Kunstenaar

Kunstenaar

Je bezighouden met kunstzinnige activiteiten is voordelig voor je carrière en voor elk ander gebied van je leven. 

Je innerlijke wereld is heel kleurrijk en deze kaart herinnert je er aan, dat je carrière ook heel kleurrijk kan zijn! Jouw kunstzinnige blik wordt op een natuurlijke manier aangetrokken door mooie vormen en voorwerpen. De engelen willen dat je je artistieke gaven nu ook in je werk toepast. 

Je zult je meer voldaan voelen met werk dat je helpt uitdrukking te geven aan je innerlijke artistieke kwaliteiten. 

Je hebt deze kaart getrokken omdat het belangrijk voor je is om als kunstenaar stapppen te gaan ondernemen. Als je onbeperkt geld en tijd had, welk creatief werk zou je dan willen gaan doen? Het antwoord op deze vraag geeft je nu de weg aan die je moet onderzoeken. Deze opent voor jou precies die kanalen, waardoor je meer steun, tijd en creatieve energie ervaart. 

Dus maak alsjeblieft gebruik van de gelegenheid om je met iets kunstzinnigs te gaan bezighouden, zoals schilderen, een cursus kunstgeschiedenis, tekenen, juwelen maken, dansen, naaien, enzovoort. Je creatie kan wel of niet de basis worden van een zakelijke onderneming, maar je acties en je artistieke prestaties zullen beslist een positief effect hebben op je carrière en op elk ander gebied van je leven. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel