Navigatie

Verandering van carrière

Verandering van carrière

Je beproeft het geluk van een carrière die je de gewenste en verdiende vreugde en overvloed zal brengen. 

Deze kaart toont je, dat het gevoel juist is dat het tijd is om van baan te veranderen. Je hebt genoeg gekregen van je huidige baan, en je hebt ook geworsteld met de onzekerheden die de verandering zou geven. Je hebt je zorgen gemaakt over de financiën en andere aspecten die verband houden met dit besluit. Gelukkig willen de engelen je laten weten dat ze je helepn en ondersteunen!

Gun jezelf om te dagdromen over de positieve mogelijkheden in plaats van je te focussen over wat er in negatieve zin zou kunnen gebeuren. Stel je voor dat je helemaal opgaat in een betekenisvolle loopbaan, met een schitterend inkomen en succes bij alles wat je doet. Stel je voor dat je 's morgens opgewonden wakker wordt voor de nieuwe werkdag. Dit zijn allemaal mogelijkheden die werkelijkheid worden als je je innerlijke leiding volgt.

 

De engelen zullen je intuïtief stap voor stap leiden, dus loop jezelf niet voorbij en doe geen overhaaste dingen. Blijf helemaal verbonden met het heden en blijf je best doen. De verandering van je loopbaan kan stapsgewijs gebeuren. Je kunt beginnen met je, op parttimebasis, in iets anders te verdiepen. Het is het licht aan de eind van de tunnel dat ervoor zorgt dat je positief blijft in je huidige bestaan. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel