Navigatie

Schrijven

Schrijven

Je heelt, inspireert, onderwijst en amuseert met de woorden die je opschrijft. 

Deze kaart heb je getrokken als bevestiging van je droom om schrijver te worden. Of het nu boeken zijn, artikelen of scenario's, de engelen moedigen je aan om het schrijven te gaan ontdekken als carrièrepad. Dit vraag wat zelfdiscipline van jouw kant, omdat het nodig is om dit dagelijks te gaan doen. 

De engelen herinneren jou er aan dat schrijven een kunst is en geen wetenschap. Daarom kan het nooit perfect zijn. Je ego kan je onzeker en angstig maken, waardoor je gaat treuzelen. Als dit gebeurt, roep dan de engelen aan (in het bijzonder de engel van boodschapen, Aartsengel Gabriël) en vraag om vertrouwen, duidelijkheid en motivatie. 

De engelen zullen je ook helpen bij het (laten) publiceren van je teksten als je hen om hulp vraagt en intuïtief hun antwoorden opvolgt. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel