Navigatie

Ondersteuning

Ondersteuning

Je levensdoel geeft je alle kracht

Je hebt deze kaart getrokken als teken dat je volledig wordt ondersteund....zolang je maar toegeeft aan je levensdoel. Houd positieve bedoelingen en volg je goddelijke leiding. 

Je zou je onzeker kunnen voelen over het maken van een carrièrestap. Misschien voel je je vastzitten, in een baan die je financiële veiligheid biedt, maar weinig andere beloningen. Misschien ben je een beroep ontgroeid wat je eens fascineerde. Je kunt je ook afvragen hoe je een financiële buffer kunt opbouwen voor een zaak op spirituele basis. 

De engelen vragen je om op ze te leunen als betrouwbare partners die je pad verlichten en ondersteunen. Het is jouw rol om met ze in gesprek te blijven (in gedachten is goed) over je hoop, je dromen, verwachtingen, onzekerheden en andere zaken. Vertel ze alles. Luister daarna naar hun antwoorden die tot je komen als sterke en steeds terugkerende gevoelens, ideeën en tekens. Als je onzeker bent of deze leiding wel zorgvuldig is, vraag dan om aanvullende signalen en verduidelijking. Net zoals de beste samenwerkingspartners ter wereld, hebben de engelen alleen maar jouw beluk, een rustig gemoed en het best met je voor. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel