Navigatie

Kinderen

Kinderen

Het is je levensdoel kinderen te helpen, te leren en te helen

Je hebt een affiniteit met jonge mensen, daarom heb je deze kaart getrokken. Kinderen helpen is een belangrijk en veel gevraagd iets, sinds de wereldjeugd begrijpende volwassenen nodig heeft. Kinderen vertrouwen je op een natuurlijke manier en vertrouwen op je leiding. Bedenkt dat de tijd, en het talent, die je besteedt om hen te helpen, hun harten en hun geest open houdt voor liefde. Op deze manier draag je bij aan een wereld met verstandige leiders, die ook om anderen geven. 

Je levensdoel kan veel wegen volgen, inclusief die van het opvoeden van je eigen kinderen (of tijd besteden aan de kinderen van een goede vriend of familielid). Vraag Aartsengel Metatron, de engel van gevoelige jonge mensen, om je te helpen bij je daden, zodat ze het beste passen bij wat je kunt en de kinderen het meest doeltreffend helpen. 

Alles wat je natuurlijke belangstelling heeft - zoals schrijven, kunst, muziek, dieren, sport, enzovooor - kan een manier zijn om kinderen te helpen, te helen en te ondersteunen. Als je aanvullende scholing of ideeën nogidt hebt, zullen de engelen je hierbij helpen.

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel