Navigatie

Vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouw erop dat je gevoel en je dromen je leiden op je carrièrepad

De engelen sturen je deze kaart om je te laten zien dat je gevoel een betrouwbare gids is bij je ambitie om gezonde veranderingen in je leven aan te brengen. Je dromen en je wensen zijn van essentieel belang voor je levensdoel. Je ziel geeft dit via je gevoel aan. Als je ontevreden bent over een situatie, vertrouw dan op dit gevoel. Als je bijvoorbeeld opgewonden bent over het vooruitzicht om weer naar school te gaan, of je eigen zaak te beginnen, vertrouw dan op dit gevoel. 

De eerste stap is om aandacht aan je gevoel te geven. Dit doe je door eens even rustig alleen te gaan zitten en met jezelf te praten. Stel jezelf vragen als: "Wat wil ik echt?"en "Wat is het beste voor mijn levensdoel?". En let dan op het fysieke en emotionele gevoel dat je als antwoord krijgt. 

Je gevoel is de fysieke belichaming die je van de Hemelse leiding ontvangt. Vertrouw er op, zelfs als je het niet begrijpt, of zeker bent wat het betekent.

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel