Navigatie

Praat met je Engelen

Praat met je Engelen

Vraag om goddelijke leiding in plaats van je zorgen te maken

Deze kaart dient als herinnering dat je engelen om hulp en leiding kunt vragen op elk gebied van je leven, inclusief je carrière en financiën. Het is het meest waarschijnlijk dat je deze kaart hebt getrokken omdat je je onlangs zorgen makkte, of hebt geklaagd. De engelen leren je dat zorgen een situatie nooit verbeteren, en zelfs de dingen kunnen verslecheren door de Wet van Aantrekking. 

Gelukkig kun je elke zorg omdraaien in een gebed. Verander een zorg, zoals "ik weet niet hoe ik mijn rekeningen moet betalen" in een positief gebed: "Dank u wel, dat u mij helpt te voldoen aan de behoeften van mijn gezin" of "Laat mij alstublieft geld verdienen op een betekenisvolle manier".

Gebeden laten de Engelen bemiddelen tussen keuzes van je vrije wil. Eerst peppen ze je stemming en je geloof op en dat helpt je om je gelukkiger en rustiger te voelen. Daarna verlenen ze je hulp op wonderbaarlijke manieren, zoals het op een intuïtieve manier aanzetten tot het nemen van stappen. Jullie samen, jij en het Universum, geven het antwoord op je gebeden. Houd altijd in gedachten dat je Schepper wil dat je gelukkig, gezond en veilig bent, net zoals iedere ouder dat wil. Net als iedereen, verdien ook jij het om te worden geholpen, zodat je de tijd en de energie hebt om je te wijden aan je levensdoel. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel