Navigatie

Boeken

Boeken

Je verbindt je met je levensdoel door je betrokkenheid met boeken

Je hebt deze kaart getrokken vanwege je liefde voor boeken. Je bent in staat om iets interessants te ontdekken tussen de titels van de meeste boeken. Je hebt een brede belangstelling voor literatuur. Het is dus geen verassing dat je levensdoel zicht concentreert op het geschreven woord. Je zou bijvoorbeeld heel goed in een boekhandel kunnen werken, of in een bibliotheek, bij een uitgeverij van boeken of tijdschriften, of in de journalistiek. Je zou je ook aangetrokken kunnen voelen tot het schrijven vn een boek, waarbij de engelen je zullen helpen. 

Je kunt het antwoord en de richting van je huidige carrièrepad vinden door intuïtief boeken uit te zoeken die je aanspreken. Zelfs wanneer de onderwerpen  in het begin geen verband lijken te houden met je oude loopbaan, mag je erop vertrouwen dat er waardevolle informatie op de bladzijden kan staan. Je wordt bladzijde voor bladzijde langs het pad van je goddelijke levensdoel geleid.

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel