Navigatie

Yoga

Yoga

Je  gaat beter voelen door yoga, stretchen of andere oefeningen

Om duidelijk antwoord te krijgen op, en leiding te krijgen bij waar je naar op zoek bent; ga yoga doen. Je hebt deze kaart getrokken omdat deze rustige activiteit je vertrouwen en intuïtie vergroot, twee factoren die je helpen bij je levensdoel. Je wordt aangemoedigd om eens yogalessen te nemen en deze regelmatig bij te wonen, omdat deze lichamelijke lessen zorgen voor motivatie, instructies en kameraadschap. 

Voor een paar mensen kan deze kaart betekenen dat je levensdoel een yogacarrière inhoudt. Deze kaart kan bijvoorbeeld ook de aanleiding zijn dat je yoga aan een speciale groep gaat leren: kinderen, zwangere vrouwen of ouderen. Misschien is het je levensdoel dat je een yogastudio gaat openen, of op yoga geïnspireerde kleding gaat ontwerpen. 

ongeacht of yoga centraal staat in je levensdoel, of er zijdelings bij betrokken is, je wordt geleid om deze bekrachtigende vorm van oefenen en stretchen te gaan doen. Vraag je engelen om je te leiden naar een leraar die het best bij het (be)oefenene kan helpen. De engelen zullen je tekens geven, en een intuïtief gevoel, om je richting van je levensdoel te wijzen. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel