Navigatie

Gevoeligheid

Gevoeligheid

Je wordt gevoeliger en je moet, als gevolg daarvan, veranderingen in je leven aanbrengen

Je belangstelling en je smaak zijn onlangs verandert, en wat je eens interesseerde trekt je nu niet langer aan. Je bent ook gevoeligere voor de energie van de mensen met wie je omgaat en de plaatsen die je bezoekt. Je hebt een vriendelijke werkomgeving nodig, met medewerkers die je ondersteunen en die met je meedenken bij het leiden van je bedrijf. Je moet ook werk doen wat je een goed gevoel en een gevoel van betekenis in je leven geeft. 

Deze kaart laat je zien dat je huidige werkomgeving niet goed voor je is, omdat je ziel en lichaam steeds gevoeliger worden. Het is dijd dat je dit onder ogen ziet en de dingen gaat veranderen. Soms is het mogelijke om je werkomgeving te verbeteren als anderen meewerken. Je kunt ook de andere medewerkers inspirireren, door alleen zelf te veranderen en optimistisch en vrolijk te worden. 

Het is echter het meest waarschijnlijk, dat deze kaart een verandering van baan aangeeft, waardoor je met andere, vriendelijke, gevoelige medewerkers en cliënten in contact komt. Sta open voor de voordelen die een dergelijke verandering met zich meebrengt, zelfs als je moet afzien van extra's die deze overstap met zich meebrengt. De engelen verzekeren je dat persoonlijk geluk het grootste goed is. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel