Navigatie

Bescherming

Bescherming

Je bent veilig en wordt gesteund terwijl je van baan verandert

De engelen verzekeren je dat het veilig is om van baan te veranderen, en vertellen dat je hierbij wordt ondersteund - vooropgesteld dat je luistert naar je innerlijke leiding en deze volgt. Deze kaart geeft aan dat de tijd rijp is om te veranderen. Houd in het oog dat deze verandering je in staat stelt om meer voor de wereld te gaan betekenen, omdat een onbaatzuchtige houding zorgt dat je minder onzeker bent. En des te minder zal je ego proberen je geluk uit te stellen. 

Net zoals iedereen, heb jij ook een uniek levensdoel, waar veel behoefte aan is en dat je met open armen zal ontvangen. Wanneer je je met je levensdoel instelt op het helpen van anderen, openen zich alle deuren voor meer kansen en ondersteuning. De verandering van je carrière gaat als op engelenvleugels, zolang je je maar richt op het verkrijgen van een hoger goed. 

Blijf de engelen om leiding, ondersteuning en bescherming vragen tijdens dit proces. Als je je onzeker of nerveus voelt, richt je dan op dienstbaarheid. Wanneer je van plan bent om aan een doel te beantwoorden, gaat het doel jou helpen. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel