Navigatie

Raad geven

Raad geven

Je heelt met vriendelijke woorden, wijs advies en een luisterend oor

Mensen onthullen je vaak hun diepste geheimen en zorgen omdat je van nature een wijze raadgever bent, die op een vriendelijke manier steun geeft. Deze kaart is een raadggever voor jou en geeft je het advies om het werk te kiezen waarbij je hiermee kunt werken. Omdat je als raadgever werkt, kun je hiermee ook beloond worden (als aanvulling op de emotionele voldoening die het raad geven je geeft). De engelen kunnen je steun geven als je behoeft hebt aan, of wensen voor lessen die je de vaardigheden leren en die tot je echte erkenning leiden. 

Je weg als raadgever kan ook de kant opgaan van de van levenscoach of begeleider, waarbij je mensen helpt hun doelen en plannen te organiseren in uitvoerbare stappen. Ook kun je de kant op gaan van spiritualiteit, en op een traditionele, pastorale manier helpen, of op een meer alternatieve manier met een reading. Je werk kan ook schrijven of lesgeven met zich meebrengen. Hoofdzaak is, dat dit levendoel met woorden heelt.

Met de juiste training ben je uitermate geschikt om counselor te worden: psychologische, pedagogische en sociale hulpverlening en advisering .Denk alsjeblieft niet dat je eigen leven perfect moet zijn om anderen te helpen. Alle hulpverleners hebben hun eigen ik en menselijke "onvolkomendheden". Het punt is niet of jij karakter hebt en spitsvondig bent...wat je ermee doet telt. Zolang je maar een open hart en open oor hebt voor de gevoelens van je cliënten, voldoe je aan hun behoeften. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel