Navigatie

Reizen

Reizen

Je levensdoel omvat reizen

Je hebt deze kaart getrokken als geldverklaring van wat je al wist: je werk houdt ook reizen in. je kunt worden opgeroepen om ver weg te gaan werken en helpen, of het kan zijn dat een levensveranderende reiservaring voor een doorbraak zorgt in je goddelijke doel. Net zoals een reizende ministreel, zorg je waar je ook gaat voor dankbaarheid. 

Deze kaart spreekt ook van vooruitgang in je leven, met veranderingen die avontuurlijk zijn en je leven waardevoller maken. Nu en in de toekomst. 

Door het oude los te laten en deze veranderingen toe te laten, krijg je het gevoel van betekenis en vervulling waarnaar je hebt verlangd. Het gevoel van blokkade is vervangen door passie voor nieuwe projecten en nieuwe relaties. 

De derde betekenis van deze kaart is, dat je levensdoel ook betrekking heeft op technologie, vooral in verband met computers en telecommunicatie. Dit zou ook kunnen betekenen, dat je van nu af aan via de computer thuis gaat werken, of  het zou letterlijk kunnen betekenen dat je werk verband houdt met programmeren, verkoop en dergelijke.

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel