Navigatie

Rechtvaardigheid

Rechtvaardigheid

Jouw carrière zorgt voor eerlijkheid en bescherming van anderen die je hulp nodig hebben

Deze kaart geeft aan, dat het doel van je ziel ook het beschermen van anderen tegen oneerlijkheid omvat. Een loopbaan op het gebied van bijvoorbeeld mediteren, wetgeving, politiek, stedelijke ontwikkeling, veiligheid, schenkt je voldoening. Je kunt zelfs het geestelijk aspect met je werk laten samengaan, zoals bijvoorbeeld helen gecombineerd met conflictoplossing.

Je hebt natuurlijke leiderschapskwaliteiten en anderen verwachten van jou aanwijzingen en leiding. Je voldoet met respect aan de verwachtingen die aan jou worden gesteld, en als resultaat wordt je dan ook hooggeacht. 

De engelen vragen je dat je blijft vertrouwen op de gevoelens van je hart tijdens de verandering en ontwikkeling van je loopbaan. Het universum weet waar je het meest nodig bent en zal je helpen met goddelijke aanwijzingen, zodat je je talenten op de beste manier kunt aanwenden. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel