Navigatie

Spiritueel Leraar

Spiritueel leraar

Je heelt met je lessen, colleges en studiedagen

Je bent iemand die zijn publiek met woorden heelt. Je onderwijst op een manier die helend is voor je cliënten, lezers en luisteraars. Ook voor je familie en vrienden. Eigenlijk zoeken de mensen je op voor leiding, zelfs vreemden vetellen je hun diepste geheimen en problemen. Je betrouwbaarheid en uitstralende innerlijk licht is voor anderen een teken dat je van nature gaven hebt om te helen. 

Deze kaart toont dat je met plezier wilt helen, zonder dat je denkt aan roem of rijkdom voor je ego. je bent een natuurlijk kanaal dat goddelijke leiding aan anderen, die je vragen over hun leven stellen, doorgeeft. Je ent ook een scherpzinnig waarnemer van de menselijke aard, speciaal als deze het spirituele pad betreft. Dat heeft een unieke uiting op het gebied van spirituele lering als resultaat. Zo lang je maar gefocust blijvt op dienstbaarheid en jezelf zijn, zul je een toegewijd publiek voor je werk vinden. 

Neem nu en moment rust en vraag je beschermengelen: "Wat is voor mij de volgende stap op mijn weg als spiritueel leraar?" Noteer gedachten, gevoelens, aanwijzingen die als een antwoord tot jou komen en blijf de engelen om aanvullende opheldering vragen. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel