Navigatie

Keuzemogelijkheden

Keuzemogelijkheden

Let op de carrièremogelijkheden die voor jou openstaan

Je hebt meer mogelijkheden dan je beseft, daarom trek je deze kaart vandaag. Terwijl jij je belemmert voelt in de keuzes van je carrière, herinneren de engelen je eraan dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Ze beloven dat tijd, geld, kennis, mogelijkheden en andere factoren die je nodig hebt, helemaal voor jou open staan. Deze kaart is een teken dat er op aandringt om verder te kijken dan je neus lang is en om open te staan voor je keuzemogelijkheden. 

Bijvoorbeeld, kun je weer naar school gaan om nieuwe vaardigheden te leren die betrekking hebben op je droomcarrière? Kun je beginnen als kleine zelfstandige op parttimebasis, terijl je huidige baan nog de rekeningen betaald? of zou je een mentor kunnen vinden die je traint, terwijl je werkt als een interne medewerker of vrijwiliger? Het aantal mogelijkheden is groot en gevarieerd, als je er maar voor open staat.

Neem dit moment en zeg tegen de engelen: "Geef me alsjeblieft duidelijke tekens en leiding voor mijn keuzemogelijkheden, die verband houden met mijn goddelijke missie in het leven en een carrière die mijn hart vreugde brengt". Schrijf van intuïtief gevoelens en ideëen op, evenals de zich herhalende fysieke tekenen, die een boodschap van boven zijn. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel