Navigatie

Familie

Familie

Centraal in je levensdoel staat het liefhebben van je vrienden en familie

Deze kaart herinnert je eraan dat je levensdoel thuis begint. Je hebt een belangrijke functie door jouw relatie met familieleden. Dit houdt ook de gebeden in die je namens hen doet, de vriendelijkheid die je uitstraalt en het medeleven dat je toont voor hun daden. Deze kaart is ook een aanwijzing voor vergevingsgezindheid, waarmee iedereen die er mee te maken krijgt zijn voordeel doet. Dit proces kan je eenvoudigweg beginnen door het idee vast te houden dat je, samen met degenen die je liefhebt, de energie zuivert. Je weet al wie je moet vergeven, omdat je eerste gedachten over dit onderwerp al een aanwijzing waren. 

Een levensdoel hoeft niet een lonende carrière te betekenen. Het is een gelegenheid ervaring op te doen, terwijl je je wijdt aan het ontwikkelen van echt houden van. Voor de meeste mensen, kunnen familierelaties je juist leren je eigen ego op de tweede plaats te zetten. Als je je richt op innerlijke schoonheid van degenen van wie je houdt, dan begin je die schoonheid ook in jezelf te zien en in je leven. 

Bid vandaag voor de gezondheid en het geluk van ieder familielid en let op het innerlijke antwoord dat je krijgt. Je zult opnieuw vrede ervaren, waarvan je op ontelbare manieren voordeel hebt. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel