Navigatie

Dieren

Dieren

Je begrijpt dieren en hebt intuïtief contact met ze. Vertouw op je innerlijke leiding, omdat dieren een deel zijn van je levenswerk

Deze kaart heb je getrokken omdat je levensdoel het werken met dieren inhoudt. Je houdt van ze, en zij houden van jou. Je begrijpt en waardeert hun goedmoedigheid en je komt regelmatig op voor hun rechten. In feite voel je levende schepsels aan en heb je contact met ze. Deze kaart laat zien dat je vertrouwen moet hebben in deze intuïtieve inzichten, en je innerlijke leiding over de manier waarop je in contact komt met het rijk der dieren. 

Welke carrière je ook kiest, het zal in je voordeel werken wanner je er ook dieren in past. Je kunt bijvoorbeeld je lievelingsdier in je winkel houden of op kantoor. Dat zal ieders hart openen en iedereen vreugde geven. Je kunt ook vrijwilligerswerk gaan doen met dieren, lid worden van het dierenasiel, of anderen wijzen op de rechten van dieren. 

Door jouw contactmogelijkheden met dieren, kun je ook genieten van het zorgen voor één dier. De lijst van carrièremogelijkheden op dit gebied is groot, dus wees er zeker van dat je tijd in de natuur doorbrengt en ruim aandacht geeft aan je opties.

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel