Navigatie

Oefenen

Oefenen

Verbeter je bekwaamheden door regelmatig te oefenen

Het antwoord op je vraag hoe je je carrière kunt verbeteren, houdt ook in dat je je tijd en aandacht richt op iets waar je echt belangstelling voor hebt en waar je hart naar uitgaat. Misschien droom je ervan om van je hobby je beroep te maken. Dat is mogelijk wanneer je je tijd en energie helemaal geeft om je kunde op dit gebied te verfijnen. Visualiseer hoe je zou genieten van de voordelen als dit streven succes zou hebben. Verwacht het beste en doe dan wat nodig is om dit waar te maken.

Iedere dag een beetje tijd spenderen aan het in praktijk brengen, zal een positieve gewoonte worden met positieve resultaten. Je zult spoedig merken dat je bekwaamheden zich verbeteren en dat je gevoel van plezier steeds groter wordt. Je lichaam zal je intuïtief laten ervaren, hoe je wat je hebt geoefend automatisch verwerkt. Je zult nieuwe inspiratie krijgen wanneer je strijd verandert in vrijheid en vreugde. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel