Navigatie

School

School

Het antwoord dat je zoekt heeft betrekking op scholing

Deze kaart geeft aan dat je weer een opleiding moet gaan volgen om je verder te brengen en om nieuwe bekwaamheden op te doen voor je droombaan. De engelen verzekeren je dat dit het ideale moment is om de sprong te wagen en dat het een deel is van je goddelijke doel in het leven. Je ontdekt ook het plezier in het leren over het vak dat je graag wilt uitoefenen en je verdient dit gevoel van geluk. Het is een deel van de zorg voor jezelf. De weg van jouw ontwikkeling zal ook anderen inspireren. 

Voor een paar mensen zal deze kaart aanduiden dat hun ziel ernaar verlangt om klassikaal onderwijs te gaan volgen. Jonge mensen helpen hun gedachten te bepalen en bekwaamheden op te doen, is van essentieel belang, iets dat de engelen met veel plezier ondersteunen. Vraag ze om leiding bij het onderwijzen en ze zullen je graag bij elk aspect hiervan ondersteunen. 

Vanuit hun hoger perspectief weten de engelen welke weg het beste voor jou, en jouw kunnen, is geschikt. Ze leiden je naar de ideale manier van scholing. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel