Navigatie

Studeren

Studeren

Lezen, onderzoeken en onderwijs helpen je vertrouwen te krijgen in en duidelijkheid over je carrière

Deze kaart geeft aan dat je aanvullende informatie nodig hebt om je vertrouwd te voelen met je carrière. Gelukkig leiden de engelen je in dit opzicht. Neem alsjeblieft notitie van de steeds weer terugkerende ideëen en gevoelens over het nemen van lessen, het inhuren van een mentor, het lezen van een boek of andere vormen van onderzoek en studie. 

Je ontvangt ook tekens van boven die je wijzen op manieren van ondersteuning. Bijvoorbeeld: meerder mensen kunnen je in korte tijd hetzelfde boek aanbevelen. Dat geeft aan dat de engelen hun leiding bezorgen door middel van boodschappen van andere mensen.

In dat herhaaldelijk genoemde boek, die film, cursus, plaats of ander voorstel staat informatie die voor jou belangrijk is. De engelen hebben de deur naar informatie voor jou opengezet, en nu is het aan jou om hun gift te accepteren door dat boek te lezen, die film te zien, die cursus te volgen of die plek te bezoeken!

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel