Navigatie

Energieheling

Energieheling

Je aangeboren talenten voor natuurlijke energieheling zijn een belangrijk deel van je levensdoel

Met je handen kun je heel goed anderen helen. Bedenk hoeveel keer je je handen op iemands pijnlijke plekken (inclusief die van jezelf) hebt gelegd. Deze instinctieve handeling is voor jou zo vanzelfsprekend, dat je er zelfs niet meer aan denkt of over praat. Het is eigenlijk een aanwijzing van jouw spirituele gave voor energieheling. 

Het is nu tijd om je energieheling op een professionele manier te gaan uitoefenen. Dit kan betekenen dat je les moet gaan nemen om je kennis en vertrouwen te vergroten. Het belangrijkste is echter, dat je vasthoudt aan je plan om van energiehealing je vak te maken. Als je dit eenmaal zonder angst en met vertrouwen bekend hebt gemaakt, dan komen de cliënten vanzelf. Je kunt eerst beginnen met onbetaalde sessies voor vrienden en familie. Maar spoedig krijg je, door mont-tot-mondreclame en je onophoudelijke inzet, een eigen praktijk met betalende cliënten, of sluit je je aan bij een centrum voor heling.

Als je met e energiehelingswerk begint, houd dan je geest en lichaam helder door een gezonde levenswijze. Als je op een uitstekende manier voor jezelf zorgt, vergroot je je lichamelijke en geestelijke reserves. Jouw grote geestkracht is de sleutel om al je dromen snel te manifesteren. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel