Navigatie

Vrijheid

Vrijheid

Je bent vrij om te kiezen

Deze kaart herinnert je er op een vriendelijke manier aan dat je geen slachtoffer bent van de omstandigheden en dat je de keuze hebt bij alles wat je doet. De engelen helpen je om te stoppen met klagen dat je het slachtoffer bent van anderen die je controleren. In plaats daarvan, laat de Hemel het licht over je besluit schijnen om verantwoording te nemen voor jezelf, je leven en je geluk.

Als je de rol accepteert die je hebt gespeeld bij het creëren van je huidige omstandigheden, dan heb je een bijbehorend gevoel van opluchting en vrijheid. Het inzicht van je eigen verantwoordelijkheid bezorgt sommigen in het begin wat angst, omdat het een schuldgevoel met zich mee lijkt te brengen. De engelen helpen je te zien dat schuldgevoel tijdverspilling is, omdat het gaat om gebeurtenissen uit het verleden. In plaats daarvan geven ze je de kracht om je vandaag en morgen een mooie dag voor te stellen, voor jezelf en voor je geliefden. 

Je hebt het recht om je leven te veranderen! Je hoeft niet op toestemming van een aner te wachten om je eigen lot in handen te nemen. Vertrouw op het gevoel dat je leidt naar activiteiten, en een carrière, die betekenisvol zijn en op elke manier voldoening schenken. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel