Navigatie

Genezer

Genezer

Je hebt een spirituele gave voor genezen en een wens om dit met anderen te delen

Deze kaart laat zien wat je altijd al hebt geweten: je bent een genezer. Terwijl ieder mens deze gave heeft, hebben sommigen - zoals jij - deze gave verfijnd. De goddelijke liefde en het goddelijke licht in ieder wezen met gevoelens, kan worden aangewend en vergroot ten voordele van anderen. Jij hebt geleerd om dat te doen door je je leven lang te wijden aan het genezingswerk. 

De meeste tijd van je tegenwoordige leven het je dit werk gedaan. Anderen wroden op een natuurlijke manier nar je toegetrokken voor hulp. Je bent meelevend, handelt intuïtief, en gevoelig. Daarom bouw je zelfvertrouwen op in je geneeskunst, door te vertrouwen op je gevoel en de ideeën die je intuïtief krijgt. Je kunt je als genezer ook zelfverzekerder voelen door lessen te nemen die verband houden met je interesses, zelfs als het een mix is van onderwerpen ontleend aan verschillende bronnen.

Als genezer moet je extra veel zorg besteden aan je emotionele en lichamelijke zelf om weerstand te bieden aan de intense energie die wordt gevraagd bij de zorg voor anderen. Volg je intuïtie net zoals bij een dieet, oefeningen en bij je manier van leven; houd andere mensen op een gezonde afstand. Realiseer je dat de grootste genezers weten wanneer ze rust moeten nemen. Ze weten ook het evenwicht te houden tussen geven en nemen. Door zelf een gezond leven te leiden, word je een inspirerend rolmodel en verzeker je jezelf van een lang leven in het beroep van genezer. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel