Navigatie

Kracht

Kracht

Alles wat je in je leven hebt ervaren, heeft je sterk en moedig gemaakt

Volgens deze kaart ben je sterker dan je denkt. De dromen over je loopbaan vragen innerlijke vastberadenheid en moed, en deze lessen heb je verkregen uit je levenslessen. Alles wat je ooit hebt ervaren heeft je gebracht tot waar je nu bent. Je bent meer dan ooit voorbereid om iets nieuws te beginnen en dit vol te houden tot dit af is. 

Het is de menselijke natuur om taken die moeilijk lijken, of die je faalangst bezorgen, uit de weg te gaan. Toch roepen die taken je. Of je nu geleid wordt om dat boek te schrijven, van loopbaan te veranderen, weer naar school te gaan, je eigen bedrijf te beginnen, of je kunstwerken tentoon te stellen, je hebt de kracht om dit te doen!

Welk pad zal je meer vreugde geven: het nemen van stappen in de richting van je dromen (ook als je onzeker bent of de droom levensvatbaar is en of je de juiste stappen neemt om hem waar te maken)... of eindeloos uitstellen? Welke weg zal uiteindelijk pijnvoller zijn om te ervaren: een nederlaag riskeren of een vernedering door actie te ondernemen...of op veilig spelen?

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel