Navigatie

Lichaamswerk

Lichaamswerk

Je levensdoel houdt lichaamswerk in, zoals massage, energieheling, fysieke therapie of training

Je hebt deze kaart getrokken als aanmoediging om zowel jezelf als anderen lichamelijk te gaan helen. Het krijgen en geven van massage, en andere vormen van lichamelijke zorg, staat in het middelpunt van je levensdoel. Het blijkt dat je "helende handen" hebt en je op een natuurlijke manier al een poosje voelt aangetrokken tot de kunst van het helen. Deze kaart laat je zien dat dit het pad is dat je moet volgen en dat je voldoening schenkt. 

De uitdaging voor jou is, dat je net zo goed voor je eigen lichaam moet zorgen als de manieren van zorg die je hebt ontdekt voor anderen. Je bent van nature een gever en dat houdt in dat je helende energie uitzendt naar je cliënten en geliefden. Wees zeker dt je dat ook doet naar jezelf en neem de tijd voor oefeningen, massage en ook het krijgen van behandelingen. 

Je wordt aangemoedigd om lessen te nemen die jou je natuurlijke belangstelling laten zien voor de verschillende manieren van helen. Door de beste benadering te kiezen voor lichaamswerk, verzeker jij je ervan dat je belangstelling scherp blijft en van een hoog niveau. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel