Navigatie

Auteur

Auteur

Je hebt een boek in gedachten dat je wilt verwoorden. Maak tijd om het te schrijven

In gedachten ben je al lang bezig om een boek te schrijven. Deze kaart is het teken dat het nu tijd is om er aan te beginnen. Deze poging is een deel van je levensdoel. Hoewel je de juiste vorm nog niet helemaal in gedachten hebt, zul je merken dat je tijdens het schrijven op gang komt en nieuwe ideeën krijgt. Terwijl je schrijft, beluister je de oneindige goddelijke wijsheid, die je zal helpen om de stem van het universum en de engelen duidelijker te horen. 

De meeste schrijvers schrijvenhun boeken in gedeeltes. Denk dus niet dat je je uren moet terugtrekken om je aan het schrijven te wijden. Bedenk dat wanneer je een bladzijde per dag schrijft, je in een jaar een boek met 365 pagina's hebt geschreven. 

Wanneer je het nodig vindt om extra vertrouwen in je schrijfkunst te krijgen, dan kun je altijd een cursus gaan volgen, of je aansluiten bij een groep schrijvers, of een redacteur inhuren. 

Het belangrijkste is om te gaan schrijven....nu!

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel