Navigatie

Onderwijzen

Onderwijzen

Je inspireert jonge mensen om te leren

Je hebt talent om met kinderen om te gaan, omdat het een deel van je levensdoel is om ze te helpen en te ondersteunen. Jonge mensen reageren op je natuurlijke manier van doen en ze herkennen je innerlijke kind (dat je helpt bij het maken van contact en het begrijpen). Meer dan ooit tevoren hebben kinderen betrouwbare en liefhebbende volwassenen nodig als (zielen) herders en onderwijzers, en dit werk trekt jou aan.

Het is heel waarschijnlijk dat jouw manier van onderwijzen, of helen van kinderen een spiritueel aspect zal omvatten. Je zou als voorbeeld muziek of persoonlijke groei kunnen inpassen in de traditionele lessen. Of je zou belangrijke vaardigheden in het leven op een andere manier kunnen onderwijzen, bijvoorbeeld als sportleraar, muziekleraar, babysitter, therapie met kunst, of door liefdadigheidswerk of het leiden van een jeugdcentrum. Op deze manieren help je kinderen hun spirtualiteit levendig te houden en nieuwe belangstelling te kweken. 

Als je de engelen vraagt je te begeleiden in de benadering en het onderwijzen van jonge mensen, zullen ze je met alle plezier helpen bij dit heel belangrijke levensdoel.

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel