Navigatie

Opbouwen

Opbouwen

Je aangeboren gave om op te bouwen en te creëren geeft je een diep gevoel van voldoening

De belangstelling die je hebt voor structuur en architectuur, heeft ertoe geleid dt je een oog ontwikkelde voor het bouwen van dingen. Je bent van nature een onderzoeker en je wilt de geheimen van mechaniek en bouwkunde begrijpen. Voor jou is een mooi gebouw een testament van de scheppende mogelijkheden van de mensheid.

Je houdt van nieuwe projecten waar je je tanden in kunt zetten, vooral wanner je je plannen met creativiteit kunt laten samengaan. Zelfs wanneer je volstrekt niet betrokken bent bij de bouw, kun je ervan genieten om auto's te "bouwen", computers, instrumenten, vliegtuigen of andere machineriën. Je bent ook goed in het opzetten van nieuwe zaken, en je hebt het voordeel dat je gezond evenwicht hebt tussen leiderschapskwaliteiten en de kunst van het samenwerken met een team. 

Je hebt deze kaart getrokken als aanmoediging om nieuwe manieren te ontdekken om iets op te bouwen. Je kunt bijvoorbeeld een succesvolle zaak opbouwen uit het niets. Of je innerlijke leiding zal je de weg wijzen om meer spieren te krijgen, omdat je meer fysieke inspanning gaat verrichten. Het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je iets opbouwt is de beloning van je ziel.

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel