Navigatie

Spiritueel

Op de pagina over het energiesysteem kun je lezen dat de chakra's een belangrijk onderdeel van ons energiesysteem zijn. Onze chakra's bevatten veel informatie over ons functioneren, zowel fysiek als psychisch & spiritueel. De zevende chakra gaat o.a. over spirituatiteit. De 7e chakra leert je het leven te leiden zoals het voor jou is bedoeld.  Het openen van deze chakra helpt je van begrijpen tot weten te komen en zorgt ervoor dat je weet wat jouw levenspad is en vrede vindt in jezelf en hetgeen op je pad komt, wetende dat alles een reden heeft en dat datgene wat op je pad komt een kans is om te leren. 

Door op onderstaande foto te klikken, kun je een inspiratievideo bekijken over de lessen van de 7 chakra's. 

Tijdens alle cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd, werd er eigenlijk nooit zoveel aandacht besteed aan deze thema's. Er werd meer gewerkt op het gebied van de andere chakra's, wat overigens ontzettend belangrijk is, want balans in de andere chakra's zorgt ervoor dat je 7e chakra zich kan openen.  

Een hoop gedoe, denk je misschien. "Werken aan jezelf", "Jezelf zijn", etc....Vooral veel moeten...

"Ik moet gewoon niet zo boos worden en me gewoon beheersen"

"Ik moet gewoon niet zo stom doen"

"Ik moet gewoon veranderen". "Ik moet gewoon ontspannen"

 "Ik moet me niet zo aanstellen"

 "Ik moet....etc...

Het gaat echter helemaal niet over moeten veranderen. Het gaat over her-inneren wie je eigenlijk bent en accepteren dat je op dit moment de persoon bent die je nu bent en op onderzoek uitgaan. Gewoon uit nieuwsgierigheid.... 

Elke keer als je iets van je zelf ont-dekt, komt er ruimte om je te he-rinneren wie je eigenlijk bent en ervaar je meer rust, ontspanning & vitaliteit in je leven. 

De oefeningen en meditaties van Bob Moore helpen je om dit pad te bewandelen. Kennis van je energiesysteem, werken met je energiesysteem, meditaties en healing zorgen ervoor dat de "ruis" verdwijnt en je je ware ik ont-dekt.

 

 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel