Navigatie

Jezelf helen... Kan dat?

Het werken in mijn praktijk geeft mij ontzettend veel voldoening. Vaak krijg ik te horen: "dank zij jou..... gaat het weer goed, voel ik me weer beter, ben ik van mijn klachten af, etc...". Hoewel mijn ego natuurlijk heel blij wordt van dit soort complimenten, is het in werkelijkheid zo dat je het allemaal zelf doet. Door het afvoeren van stress, is je lichaam in staat om zichzelf te helen - zowel fysiek als emotioneel - en dat maakt dat JIJ de belangrijkste persoon bent in dit proces. Tenslotte neem jij de eerste stap en is het aan jou om voor jezelf te blijven kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw fysieke & emotionele gezondheid. 

Doorgaans zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig om een klacht te verhelpen. Maar in de meeste gevallen is er al sprake van grote verbetering na de eerste behandeling. Zo zie je dus maar hoe graag jouw lichaam jou wil helpen. Het enige dat het vraagt is aandacht & verzorging.... Vreemd hè, dat we dat zo vaak vergeten.

Natuurlijk is het heerlijk om 1 x per maand je lichaam in balans te laten zetten en het is ook zeker een aanrader om dit te doen. Maar...

Je kunt het ook zelf!

Mijn weg naar een betere fysieke & emotionele gezondheid begon met de behandelingen die ik momenteel zelf geef in mijn praktijk. Wat een openbaring vond ik het! En zo eenvoudig. "Psychologie zonder nadenken" noemde ik het vaak... de veranderingen gingen vanzelf - je hoefde er zelf niets voor te doen. En lichamelijke klachten... de meeste "verdwenen" - als sneeuw voor de zon. 

Maar naarmate mijn weg vorderde, ontdekte ik dat ik snel verveeld was, mijn draai toch niet echt kon vinden en dat er lichamelijk klachten waren die wel weg gingen, maar ook weer terugkwamen. Ik begreep er niets van... ik genoot van het werk in mijn praktijk, en toch bleef ik maar zoeken... naar wat eigenlijk? Wat had mijn lichaam mij te vertellen? Tenslotte zijn fysieke & emotionele klachten een manier van je lichaam om met je te communiceren, maar wat was nu eigenlijk de bedoeling?

Dit keer koos ik niet voor behandelingen, maar besloot ik zelf op onderzoek uit te gaan. Ik kwam in contact met het werk van de (wijlen) Healer Bob Moore, die prachtige oefeningen & meditaties heeft ontwikkeld voor zelfheling. Het intrigeerde mij mateloos dat deze oefeningen zoveel raakvlakken hadden met de manier van werken in mijn praktijk. Ik kwam tot de conclusie: Je kunt een grote bijdrage leveren aan je eigen heling! Door je lichaam innerlijke rust te gunnen en je energiesysteem in balans te brengen met behulp van energie-oefeningen & meditaties, opent zich een nieuwe deur naar wie je werkelijk bent. De beloning van je lichaam hiervoor is dat je beter in je vel zit, zowel fysiek als emotioneel. Deze manier van mediteren kun jij ook leren! Momenteel geef ik 2 x per jaar 10 lessen én 1 x per maand is er een Volle Maan Meditatie met energie-oefeningen & een Healing Current. Klik hier voor de data.

N.B.: Meditatie, Healing & Toegepaste Kinesiologie zijn bij uitstek geschikt om naast de reguliere gezondheidszorg te functioneren, niet in plaats van. 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel