Navigatie

Inzichtkaart juni 2017 Vervulling

Alles is energie

De kaart van deze maand heeft geen uitgebreide uitleg. Het is de energie van de afbeelding die het werk doet. Door de afbeelding op je in te laten werken of er mee te mediteren richt je je energie op de betekenis van de kaart. 

Zweverig? Misschien ken je The Secret...de vier stappen die je volgt om datgene wat je wilt in je leven aan te trekken. De eerste stappen zijn vragen en vertrouwen....Als je iets wilt is het wel handig als je er om vraagt, om vervolgens volledig te geloven dat het mogelijk is (geloof in het (on)mogelijke). Vaak gaat het daar mis. We hebben zoveel overtuigingen die ons ervan beletten om datgene aan te trekken in je leven wat je ook ECHT wilt. Zelfs als je dit leest zul je misschien denken...yeah - right...En toch is het waar. De kunst is echter om je ego (met al zijn overtuigingen) uit te schakelen en je te richten op wat je wenst met je hart. Vragen - loslaten & vertrouwen....Waar je je energie op richt is wat je krijgt. 

Volle Maan Meditatie

Tijdens de Volle Maanmeditatie is er o.a. een Healing Current Meditatie. Dit is een stiltemeditatie die het proces zoals hierboven beschreven ondersteunt. Een heerlijke meditatie, even niets doen of moeten, maar loslaten & relaxen. Er is nog plaats, dus voel je vrij om je aan te melden. Na de meditatie is er thee & gezelligheid. 

Kun je niet de 9e? maar wil je wellicht in de toekomst meedoen? Er is een besloten facebookgroep waar je je bij kunt aanmelden.

Hoop je te zien!

Liefs, 

Linda 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel