Navigatie

Inzichtkaart juli 2017 Hartchakra

Hartchaka

Deze kaart is een reminder dat je op je eigen gevoelens mag vertrouwen. Je hart is wijs en het roept je op om belangrijke veranderingen door te maken. Vertrouw op deze wijsheid, want hij zal je niet bedriegen. Elke keer als je tegen je innerlijke gevoelens ingaat, breekt je hart een beetje. Repareer je hart en de relatie met jezelf door je gevoelens te respecteren. Als je bijvoorbeeld niet gelukkig bent met een bepaalde situatie, betekent het dat er iets niet goed zit en dat je de nodige actie moet ondernemen. Vraag de engelen of ze je de moed en ondersteuning willen geven om positieve veranderingen thuis en op je werk door te voeren. 

Deze kaart is ook een oproep om je hart te openen voor liefde. Je bent misschien gekwetst in vroegere relaties  en je schermt jezelf af tegen de pijn die er omheen zit. De engelen verzekeren je ervan dat zij je zullen beschermen, dus is het veilig voor je om liefde en andere emoties te voelen. Het stappenplan hieronder, zal je helpen om alle adviezen van de engelen op te volgen. 

Stappenplan om je hartchakra te openen:

* Koop een mooie bos roze rozen voor jezelf, adem regelmatig de geur in en zet ze op je nachtkastje

* Ga rustig ziten en luister naar deze prachtige Muziek voor de Hartchakra

* Draag rozenkwarts of groene aventurijn

Meditatie

Het hartchakra is betrokken bij het transformeren van emoties naar gevoelens. Emoties roepen vaak angst en/of weerstand op. Met gevoel kunnen we iets; gevoel kan ons helpen om emoties te transformeren. Woede wordt begrip, somberheid wordt vreugde, etc...Ik heb een mooie meditatie voor je die je hierbij helpt. Je vindt hem via deze link. Na de meditatie is het fijn om muziek op te zetten en even los te laten. Het is geen begeleide meditatie, met name omdat het fijn en heel goed is om een meditatie op jouw eigen tempo te doen. Ik wens je een fijne meditatie!

Liefs,

Linda 

 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel