Navigatie

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Linda Oomen-Schokker. In 2004 kwam ik voor het eerst in  aanraking met kinesiologie. Na eerst zelf te hebben  ervaren hoe effectief en verrassend eenvoudig  kinesiologie kan worden ingezet   bij allerlei klachten, werd  ik zo enthousiast dat ik zelf  cursussen begon te volgen.  Na het volgen van diverse opleidingen, wilde ik graag een  eigen praktijk beginnen. Toen er - na een verbouwing, ook een ruimte was om deze  droom te verwezenlijken, begon ik in 2011 mijn   praktijk. 

Sinds 2012 ben ik me verder gaan verdiepen in methodes van zelfhealing & innerlijke groei. Ik kwam in aanraking met het werk Bob Moore, welke een groot deel van zijn leven heeft gewijd aan onderzoek en scholing op het gebied van meditatie, healing en spirituele ontwikkeling. Ook volgde ik een opleiding Mindfulness Instructeur. Na wederom een verbouwing, beschik ik over een prachtige ruimte waar ik Volle Maan Meditaties & Workshops organiseer, om zo mijn kennis & ervaring te delen. Mijn allergrootste wens ik: doe waar je van gaat stralen! - stralen geeft aan dat je in contact bent met wie jij bent!

 

In de praktijk kun je terecht voor een grote diversiteit aan klachten. Het doel van de behandeling is om erachter te zien te komen wat de oorzaak is van een (lichamelijke) klacht. 

In ons lichaam zijn alle ervaringen uit het verleden, alles wat ooit tegen ons gezegd is en alle overlevingspatronen, gedachten en gevoelens opgeslagen. Hoewel we ons er soms niet van bewust zijn, spelen ze een grote rol in het heden en bepalen ze onze reacties (zowel fysiek als emotioneel). Niet verwerkte emoties zijn grote energievreters in ons leven. Door te werken met spiertesten, geeft ons lichaam zelf aan waar we vastzitten en hoe we dit aan kunnen pakken. 

Werken met doelen

Vaak zijn we ons wel bewust van hetgeen we "fout" doen om ons doel te behalen, maar blijven we toch iedere keer in dezelfde valkuil lopen. De Toegepaste Kinesiologie biedt hiervoor diverse technieken. We werken dan met een bepaald doel en door middel van de spiertest, ontdekken we wat je belemmert om je doel te halen. Vaak speelt een overtuiging hierin een rol. 

Soms heb je zelf niet meteen in de gaten wat er speelt, maar als iemand het tegen je zegt, herken je het wel (onderbewust

Maar het kan ook zijn dat er dingen in meespelen waarvan je je totaal niet bewust bent (onbewust). Voor dit laatste is met name de Neuro Energetische Kinesiologie goed inzetbaar. Deze stelt ons in staat op een dieper niveau (onderbewuste) te zoeken naar blokkades. 

 

Werken met pijnklachten

Voor pijnklachten kunnen diverse technieken uit de Toegepaste Kinesiologie worden ingezet. Ik werk zelf ook veel met SIPS I voor pijnklachten, omdat deze snelle methode in de meeste gevallen direct verlichting geeft. 

Ook kan het zijn dat de pijn een signaal is van het lichaam dat er veranderingen in je leven nodig zijn. Tijdens de behandeling wordt dan duidelijk wat hiervoor nodig is. 

N.B.: Toegepaste Kinesiologie, Meditatie & Healing zijn bij uitstek geschikt om naast de reguliere gezondheidszorg te functioneren, niet in plaats van.

Gevolgde opleidingen

Toegepaste Kinesiologie:

Touch For Health

Metaforen

Stress Release I t/m III

Stress Release IV - Energiecentra (chakra's)

Stress Release V - Overtuigingen

Leefblind I&II

Woordblind

Allergieën Wayne Topping

Voeding testen

Saboteur

Centering I

Neuro Energetische Kinesiologie:

Brainformatting

Neuro Emotional Pathways

Moleculen van Dag- en Nachtbewustzijn

Chakra Metaforen

Genetisch Hologram

Chakra Hologram 1 - Major Chakra's

SIPS Kinesiologie:

SIPS I & II

SIPS Reflex

Diveren:

Academie voor Counselling & Coaching

Innerlijk Reis

Medische Basiskennis I & II

PMA coaching

BHV-EHBO

Familie-opstellingen

Klankschaalmassage 

Mindfulness Based Cognitive Therapy 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel