Navigatie

Inzichtkaart september 2017

Je ontvangt deze kaart om je te helpen herinneren dat je meer power hebt dan je je realiseert. Misschien heb je je pas nog slachtoffer gevoeld. Welnu, deze kaart is een reminder, dat je enorm veel power hebt, ongeacht je leeftijd, je lengte, opleiding, etc. Gebruik jouw kracht en de kracht van het universum om jezelf of een situatie te helen of om materiële behoeften te manifesteren. Alles wat je te doen hebt is erin geloven. 

Beperkende overtuigingen

Beperkende overtuigingen zijn steeds terugkerende negatieve gedachten die je uit je kracht halen. Ze worden overtuigingen genoemd omdat je er zelf van overtuigd bent dat het waar is voor jou. "Ik ben dom"; "Ik ben lui", "Ik heb ook altijd pech", maar ook "ik ben altijd moe", "ik mankeer altijd wat", etc... Overtuigingen vormen een soort van ingesleten pad in je hersenen waar je gedachten als vanzelf naartoe getrokken worden. Een beperkende overtuiging heeft veel (negatieve) invloed op dat wat je wilt bereiken in je leven - fysiek en/of emotioneel. 

Wil jij je van je beperkende overtuigingen af?

Er is een hele effectieve manier om beperkende overtuigingen te herprogrammeren. Ik werk hier al jaren mee in mijn praktijk en heb ook zelf ervaren hoe je leven verandert als je jouw beperkende overtuigingen niet langer meer gelooft. Wil jij van je beperkende overtuiging af?

Maak dan een afspraak voor een consult

of

Meld je aan voor de Workshop "Je bent wat je gelooft"

(Deze workshop is onderdag 19 oktober van 19.30-21.30 uur - meer info volgt binnenkort op de site. Je kunt je alvast opgeven via mail

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel