Navigatie

Volle Maan Meditaties

Volle Maan Meditaties: Mee in the flow van de natuur
 

De natuur beweegt als vanzelf, herfst-winter-lente-zomer.....De herfst is voor ons als mens vooral geschikt om dankbaar te zijn en te genieten van wat we hebben gecreëerd, daarna volgt het naar binnen keren in de winter om in de lente weer plannen te maken, die we in de zomer kunnen uitvoeren. Deze cyclus kun je in een jaar zien, maar het is tevens de cyclus van het creatie. 

Healing Current

De Volle Maan Meditaties helpen je om de natuur te volgen & mee te bewegen in the flow. Elke maan heeft zijn of haar eigen thema, dat je inzicht geeft in je proces. Maar er is meer dan dat. Tijdens Volle Maan is er veel spirituele energie beschikbaar. De energie van de volle maan helpt je om proces(sen) in gang te zetten voor veranderingen in je leven. Tijdens Volle Maan is er een beter contact met je intuïtie. Meditaties en intenties werken sterker. Daarom is er elke Volle Maan Meditatie een Healing Current: Dit is een zachte & liefdevolle, creëerende stroom van (spirituele) energie. Voordat de Current begint, breng je een wens in of vraag je healing voor jezelf of een situtatie. 

Persoonlijke Kaartlegging

Om je meer inzicht te geven in jouw eigen proces, is er een persoonlijke kaartlegging. De legging verschilt per Volle Maan

Thee drinken 

Aan het einde van de avond drinken we thee - waar mogelijk is de thee aanvullend op het thema van de maan. Als je wilt neem je wat - door jezelf gevulde - theezakjes mee en/of neem je het recept van de thee mee naar huis. 

Agenda

De data van de Volle Maanmeditaties vind je op de agenda. Je kunt je ook aanmelden voor de Maandelijkse Inzichtkaart - je wordt dan ook op de hoogte gehouden van de agenda. 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel